Platinet Type-C Type-C kábel 3A 60W 1m 480 Mbps fekete

990 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 45966
Hűségpont jár: 10
Nem értékelt
Várható kiszállítás: 2024. október 24.

Leírás és Paraméterek

Csatlakozó típusa: USB-C – USB-C, így számos modern eszközzel kompatibilis, például okostelefonokkal, táblagépekkel és más, USB-C csatlakozót használó eszközökkel.

Kábel hossza: 1 méter - ideális hosszúság autóban, irodában való használatra vagy a készülék közeli konnektorból való töltéséhez.

Adatátvitel: akár 480 Mbps - villámgyors fájlátvitel.

Kivitelezés minősége: A kábel kiváló minőségű TPE-ből készült, amely garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Ellenáll a hajlításnak és a kopásnak, így ideális hosszú távú használatra. A megerősített dugócsúcs védelmet nyújt a törés vagy repedés ellen.

Töltési sebesség: Támogatja a 60 W (3A) töltési teljesítményt, ami olyan technológiákkal kompatibilis gyors töltést biztosít, mint a Power Delivery (PD), lehetővé téve a nagyobb kapacitású eszközök gyors és hatékony töltését, pl

Biztonság: A termék rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, mint például CE, RoHS, amely igazolja az európai biztonsági szabványoknak való megfelelést.

A kábel fekete-fehér színben kapható, modern kialakítása és masszív felépítése pedig hosszú távú megbízhatóságot garantál. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik kiváló minőségű kábelt keresnek, amely gyors töltést és megbízható adatátvitelt is biztosít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!