Kingston DataTraveler Locker+ G3 16GB - Titkosított - USB 3.0

12.688 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DTLPG3_16GB
Hűségpont jár: 127
Nem értékelt
Várható kiszállítás: 2021. március 08.
Termék címkék:
gyors pendrive

Leírás és Paraméterek

Csak Ön éri el a pendrive adatait

A bankkivonatok, PIN kódok, jelszavak, árlisták a Locker technológiára bízva kétszeres biztonságban vannak. Egy jelszó egyszerû megadásával egy hardware szintû titkosítási folyamat biztonságba helyezi fontos adatait, így a pendrive elvesztése nem jelenti egyúttal az illetéktelen hozzáférést.

Mi történik, ha ellopják a pendrive-ot?

A hackerek kulcsszófejtése hatástalan, mivel a pendrive Locker rendszere 10 sikertelen próbálkozást követően a pendrive-on lévő adatokat visszaállíthatatlanul eltünteti. Az elveszett, ellopott pendrive-on tárolt adatok pótolhatóak, ha igénybe vesszük az USBtoCloud szolgáltatást. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a pendrive-on lévő adatoknak mindig legyen másolata valamelyik népszerû felhőben, úgy mint GoogleDrive, OneDrrive (Microsoft), Amazon S3, vagy Dropbox. A pendrive-hoz ingyenesen adott ClevX mentési opció egyébként fizetős szolgáltatásként bármely pendrive-ra alkalmazható.

Milyen gyors a titkosító pendrive?

Az USB-3.0 alkalmazása a 135 MB/s olvasási és 20 MB/s írási sebességével megháromszorozza a korábbi USB-2.0 változat sebességét úgy, hogy az adatok AES titkosítását is átvitel közben végzi.

Egyszerû használat

A pendrive-ok világában luxusnak számító szolgáltatásának kihasználásához nem szükséges külön szoftver telepítése, minden beépített módon mûködik. Windows és Mac rendszereken is használható, így a kevert rendszerekben is alkalmas a gépek közti adatcserére.

Masszív külső védelem, megbízhatóság

A masszív fémház hatékonyan véd a sérülésektől, a fémházon kialakított kulcskarika lyuk biztonságosan rögzíthetővé teszi az eszközt. A megbízhatósággal kapcsolatosan a Kingston már letette a névjegyét az adathordozók világában, ezért itt elegendőnek gondoljuk a gyártói oldalon publikált "legendás Kingston megbízhatóság" jelzőt.

Napi akcióink minden alkalommal célba találnak valakinél. Önnél mikor?

Gyártó Kingston
Kapacitás (GB) 16
USB csatlakozó típusa Normál USB Type-A
Interfész USB 3.0
Maximális írási sebesség 30 MB/s
Maximális olvasási sebesség 80 MB/s
Működési hőmérsékleti tartomány 0°C-60°C
Méretek 60 mm x 18 mm x 9 mm
Súly 15 g
Szín Ezüst

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!